Halloooo och välkommen till min egotrip!

Okay, om du har läst så här långt så gissar jag på att du faktiskt vill veta vem jag är eller vad jag har pysslat med. Och om du ändå inte vill det, så vet du vad du kan göra, eller hur?

Historien börjar: Jag föddes i Oslo, Norge, det vackraste landet i världen! Jag såg dagsljuset för första gången den 13. december i 1968 (jisses, börjar dra på åren!) Där bodde jag dom närmaste 19 åren fullt nöjd med världen runt mej, tills jag övertygades om att Stockholm, Sverige, hade mer att erbjuda. Varpå jag packade min kappsäck och tog (det enorma) språnget. Från en huvudstad till en annan är det egentligen inte så mycket som skiljer. Så språnget kändes nästan större när jag i juni-99 flyttade vidare till Norrtälje i Roslagen. Och här bor jag nu med mina tre barn; Theo, Oliver och Daniel. I en rimligen omedelbar närhet, allt är relativt, finns dessutom mannen i mitt liv.

Jag jobbar som it-tekniker på Norrtälje Kommun, vilket innebär installation, support och felsökning av det mesta som har med nätverket och klienterna att göra, paketering, systemförvaltning osv.Ibland får jag för mej att jag borde göra nåt helt annat, i regel inträffar det när jag har bankat pannan blodig av en eller annan anledning, men jag har inte den blekaste aning om vad jag i såna fall skulle hitta på...Det är som oftast då jag tar mej i kragen och uppdaterar mina web-sidor. Lite HTML-knackande brukar göra susen.

Jag gillar Sagan om Ringen, både filmerna och böckerna och allt som rör Valinor, alver, Valar och Arda i Tolkiens författarskap. Terry Pratchett och Patricia Cornwell är andra författare som jag gillar skarpt, förutom min egen mor då såklart!

Jag gillar att röra på mig på olika sätt, yoga, magdans och squaredans är några av dem, skidor på vintern och lätt lunk/jogg på sommaren. Har heller inget emot att löka i soffan med en bra tv-serie eller film och med ett av mina två marsvin mysandes i armkroken.

Numera är jag också lite av en fotbollsmamma, yngsta sonen drömmer om att bli professionell fotbollsspelare.

Nåväl, so far, so good. Titta gärna förbi igen!

Ciao, bello (eller bella)!!!

 Example pic

Categories :